advertisemant

Tuesday, July 19, 2011

KUTIP VIDEO: Polis Shuffle

this is full of shit. polis kita shuffle?? dah takde keje sangat ke sampai nak bershuffle. aku tak tau la video ni dah berapa lama wujud but they are suck. being pay to take care our comunity. last time i remember polis datang sekolah aku sebab aku dengan membe2 aku tengok world cup german 2006 secare harom. layan belakang bangunan sekolah pukul 4 pagi. guard nampak belari kite orang tak tentu arah. penakut punye pak guard terus call polis. what a dick. yang datang sume muke ganas2 sebab banyak power. last2 semua kene gantung sekolah. sial. korang layan la. aku emo pon tak guna.


video


ps: aku ingat lagi name pak guard yang pengecut tu. harom sungguh!!

No comments:

Post a Comment