advertisemant

Monday, August 8, 2011

Lawak: Cara Baru Menarik Perhatian Umum Yang Berkesan

Capap Person FTW!!
anda tahu maksud capap? yesss CARI PUBLISITI. gile zaman sekolah aku dulu lelaki perempuan asing2. tak same kelas. laluan ke kantin lain2, time rehat lain2. semua benda lain2 tak boleh same. gile kan? maklom la sekolah agama. tapi aku ni produk gagal, sebab tu xde hala tuju. lol. yela bila da asing2 ni masing2 mula nak tunjuk handal, kuat, macho, power dan sebagainya bagi lelaki. yang perempuan pulak semua nak tunjuk ayu, comel, cute dan macam2 lagi. so ramai la yang suka mencapap di sekolah aku dulu. 

sekarang aku nak tunjuk cara terbaru untuk anda perempuan2 mencapap di luar sana. even haiwan bergelar lembu pun tertarik tau :)


kalau nak buat macam ni sile bagitau aku, aku nak jadi macam lembu2 tu jugak. lol.

ps: attention whore 

2 comments: