advertisemant

Wednesday, September 21, 2011

Cara Tukar Facebook Baru Ke Versi Lama

serius bengong facebook baru ni
facebook sekarang dah makin mengarut. sebelum ni dieorang tambah button subscribe. pada mereka yang tak perasan tu mesti tak berfikir ape2. tapi pada stalker facebook sudah tentu ini menggembirakan mereka. gila apa dengan subscribe je ko dah boleh follow mereka nih. ape benda yang mereka post automatik keluar dekat facebook korang. tak payah la stalker nak terhegeh2 lagi nak buka profile anda.

pada aku yang best button stalker tu adalah aku boleh follow ex2 aku iaitu lisa surihani, dan fauziah gaous. lol eja  pun tak reti. btw tak elok pun button tu. yahudi betol mark ni. sekarang ni pulak upgrade lagi. jadi makin pelik2. so jom tukar ke facebook lama. mudah je caranya

first pergi ke setting.
tukar ke bahasa english(UK)
save lepas tu refresh.
selesai.

sekarang pergi tukar facebook semua dari huduh ke bentuk asal. sometimes change doesn't mean good thing. peh besepah english aku. 

tips ni aku dapat direct dari mark zuckerberg. sekian

2 comments:

  1. aq pkai english UK..so mcm mna nk kmbli ke asal....

    ReplyDelete
  2. huh masalah baru nih. try tuka english pirate.

    ReplyDelete